top of page

Driftsassistansen for vann og avløp i Møre og Romsdal inviterte til 2-dagers samling i Molde.

Jo Fjellanger fra Stranda Kommune vant Pocket Pro pH-måler under årets driftsoperatørsamling i Molde. Martin og Rune i Aqua Optic brukte tiden godt og fikk fra sin stand snakket med de fleste av samlingens deltakere. Rune holdt også et interessant og lærerikt foredrag om måleinstrumenter.

Martin Enoksen på VA-konferanse i Molde


Fine og verdifulle dager i Molde

Aqua Optic brukte 15. – 16. november på å vise seg frem for ca. 200 konferansedeltakere fra VA-bransjen på Møre. I likhet med konferansen i Loen var Molde også disse dagene proppfull av dyktige fagfolk som ønsket å dele erfaringer med hverandre. Det er helt tydelig at det skjer svært spennende ting i VA-bransjen, og Aqua Optic skal selvfølgelig være med der det skjer.


Også denne gangen ble det høy deltakelse og engasjement rundt trekningen av Pocket Pro pH-måler ved Aqua Optic ‘s stand. På slutten av siste utstillingsvandring samlet det seg ca. konkurransedeltakere for å overvære trekningen. Jo Fjellanger fra Stranda Kommune var denne gangen den heldige vinneren, og kan nå måle pH på farta.

Vant Pocket Pro pH-måler fra Hach


Foredrag om analyseutstyr og vedlikehold

På torsdag holdt Rune Heggelund et interessant og lærerikt foredrag om «Aktuelt analyseutstyr – onlinemålinger og manuelle analyser». Gjennom foredraget fortalte Rune om hvilken instrumentering som er tilgjengelig og relevant for VA-operatører innen både Vann og Avløp. Flere av deltakerne kom med tilbakemeldinger om at særlig delen som omhandlet daglig vedlikehold var nyttig, og noe det bør løftes fokus rundt.

Rune holder foredrag om Hach måleinstrumenter i Molde

Vi takker alle som besøkte vår stand på VA-konferansen og ser frem til neste arrangement. Vi er alltid tilgjengelige for en prat eller for å svare på spørsmål om måling av vannkvalitet. Sammen kan vi alle være med på å forme fremtiden for vann- og avløpssektoren.


Ta opp telefonen, send oss en e-post eller stikk innom kontoret vårt. Vi er klare til å bistå deg med gode løsninger for måling av vannkvalitet.Kontakt oss på:

Telefon: +47 46 66 11 00bottom of page