top of page

Nyetablerte Aqua Optic skal utfordre det etablerte - måleinstrumenter for vannanalyse fra Hach

Oppdatert: 2. mai 2023

Februar 2023 markerte startskuddet for Aqua Optic. Selskapet har en målsetning om å ta en markant posisjon i det norske leverandørmarkedet av måleinstrumenter for vannanalyse og utfordre de etablerte selskapene i bransjen.

Fra juni vil selskapet være godt i gang med første fase, noe som innebærer at de første tre ansatte har tiltrådt. Aqua Optic vil da være godt rustet til å levere kvalitet i alle

ledd fra salg til support og service. Selskapet har fått på plass en god leverandøravtale som sikrer leveranse av kvalitetsprodukter, support og service fra anerkjente Hach.


Ut av startblokka har vi samlet et team på tre lagspillere som alle har flere års erfaring fra bransjen, den ene faktisk helt tilbake til 80-tallet. Dette håper vi kan skape god interesse og fart fra start, slik at vi kan stabilisere driften og raskt videreutvikle bedriften, forteller daglig leder, Martin Enoksen.


Selskapet er fra mai på plass i nye lokaler på Orkidehøgda 2 i Mjøndalen. Her har selskapet kontorer, verksted og lager. Eksisterende kunder, nye kunder, og andre som har interesse for måling av vannkvalitet er hjertelig velkommen innom for en kaffe og en prat.

Vi har ambisjoner om vekst fremover, hovedsakelig for å sikre at vi raskt kan ansette flere smarte hoder, slik at vi kan dekke større flater av markedet og ikke minst starte kompetanseoverføring. Vekst ønsker vi å konvertere i nyansettelser og kompetanseutvikling, da vi mener dette er helt nødvendig for å henge med i en svært teknologidrevet næring som i kommende år vil kreve mye av oss som leverandør. Vi ønsker også å bygge en god og riktig lagerbeholdning som kan være med på å sikre eksisterende og nye kunder kritisk utstyr med raskere levering enn hva som har vært tilfelle de siste to årene.


Videre røper Enoksen at det skjer spennende ting blant annet på eiersiden i selskapet, noe som vil presenteres i mai.
Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page