top of page

Oppgrader til Hach LDO2 oksygensensor - sikre mange nye år med nøyaktige oksygenmålinger

Har du fortsatt den første modellen Hach LDO oksygensensor? Da er det på tide å oppgradere til Hach LDO2 oksygenmåler! Etter to tiår har tilgangen på reservedeler og sensorcap til den første versjonen LDO nå nådd slutten, og det er derfor viktig å ta grep for å sikre kontinuerlig drift og nøyaktige oksygenmålinger i dine prosesser.

Aqua Optic - Oppgrader til Hach LDO2 oksygensensor


Oppgrader til Hach LDO2 oksygenmåler

Hach LDO oksygensensor har gjennom mange år vært en pålitelig følgesvenn, levert nøyaktige oksygenmålinger og opprettholdt kvaliteten i et bredt spekter av applikasjoner. Denne pålitelige sensoren har virkelig gitt brukerne valuta for pengene med sin lange levetid og pålitelighet. Men som med all teknologi, utvikler også oksygensensorer seg, og for dere som fortsatt benytter første versjon LDO, er nå er tiden inne for å ta det neste skrittet.


Ved å oppgradere til Hach LDO2 oksygensensor vil du få glede av mange flere år med pålitelige oksygenmålinger. Selv om det kan være vemodig å si farvel til din LDO etter mange års trofast tjeneste, er det viktig å se fremover.

Invester i kvalitet: Hach LDO2 oksygensensor for pålitelige målinger i RAS-anlegg


Hvorfor oppgradere til Hach LDO2 oksygensensor?

LDO2 tilbyr økt ytelse, enda lengre levetid og enda enklere kalibrering enn sin forgjenger. Dette betyr at du kan fortsette å overvåke oksygennivåene med tillit og nøyaktighet, samtidig som du oppnår bedre effektivitet og pålitelighet i dine prosesser.


1. Sikre kontinuerlig drift:

Det kan være fristende å utsette et bytte til siste liten. Imidlertid er det viktig å huske på at det ikke lengre er mulig å oppdrive reservedeler og sensorcap til første versjon LDO. Ved å oppgradere til LDO2 i god tid før din LDO blir ubrukelig, sikrer du at du ikke opplever uønskede driftsstopp som følge av en utdatert oksygensensor.


2. Enda enklere kalibrering:

Kalibrering av oksygensensorer kan være en tidkrevende oppgave. Hach har gjennom sin LDO-sensor vært svært gode på dette, og har gjennom LDO2 ytterligere forenklet kalibreringsprosessen. LDO2 benytter en RFID-kalibreringsløsning som automatisk laster inn kalibreringsdata fra den fabrikkalibrerte sensorcapen. Smart teknologi gjør kalibreringsprosessen raskere, mer nøyaktig og mindre utsatt for menneskelige feil.


3. Forbedret ytelse:

Hach LDO2 oksygenmåler er utviklet med forbedret ytelse og nøyaktighet sammenlignet med sin forgjenger. Den leverer pålitelige og konsistente oksygenmålinger som er avgjørende for å opprettholde høy kvalitet og effektivitet i dine prosesser.

Aqua Optic AS - Hach oksygensensor - LDO2 og HQ-serie
Er du interessert i å lære mer om Hach LDO2 oksygenmåler? Ta kontakt med oss.


Kontakt oss på:

Telefon: +47 46 66 11 00

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page