top of page

Aqua Optic utvider sitt produkttilbud med doseringspumper fra IWAKI

Vi har noen spennende nyheter å dele med dere! Aqua Optic er glade for å kunngjøre at vi har utvidet vårt produkttilbud til å også inneholde doseringspumper fra den anerkjente produsenten IWAKI. Som leverandør av avanserte måleinstrumenter streber vi alltid etter å tilby våre kunder det beste utstyret for deres industrielle behov. Ved å inkludere doseringspumper i vårt sortiment, styrker vi vår posisjon som en helhetlig leverandør av pålitelige bransjetilpassede løsninger.


Aqua Optic - Turbiditet ved veibygging og annet anleggsarbeid


Måleinstrumenter + Doseringspumper = Sant

Doseringspumper og måleinstrumenter går veldig ofte hånd i hånd, da nøyaktig måling og presis dosering er avgjørende i mange industrielle prosesser. For å imøtekomme behovene til våre kunder har vi derfor tatt dette skrittet, som sikrer at vi nå kan levere en komplett løsning.


Vi har nøye kartlagt hvilke doseringspumper og tilbehør som er mest etterspurt av våre kunder. Basert på dette har vi sikret rask tilgang på disse produktene, slik at du kan få hendene på dem uten unødvendig lang ventetid. Effektivitet og leveringskapasitet er avgjørende for suksess i dagens marked. Dette er vi glade for at Iwaki har fokus på, og har vært et svært viktig punkt i valg av samarbeidspartner på doseringspumper.

Litt om IWAKI


Etterspørsel i det kommunale markedet

Rune Heggelund, vår salgssjef, har lagt merke til at doseringspumper spesielt etterspørres av våre kommunale kunder. Han uttalte: «Vi har lagt merke til en økende etterspørsel etter doseringspumper fra våre kommunale kunder. Dosering av kjemikalier og væsker er avgjørende i mange kommunale applikasjoner, som vannbehandling og avløpsrensing. Ved å kunne tilby doseringspumper fra Iwaki, kan vi bedre imøtekomme behovene til våre kommunale kunder og bidra til en mer effektiv drift av deres prosesser. Det er også positivt at kundene våre nå kan forholde seg til en og samme leverandør når det kommer til måling og dosering.»


Vi er overbevist om at denne utvidelsen vil styrke vårt engasjement for kundetilfredshet og gjøre oss til en foretrukket partner for industrien. Ved å tilby et bredere spekter av produkter kan vi bedre imøtekomme behovene til våre kunder og gi dem en helhetlig løsning som effektivt håndterer deres utfordringer.

Aqua Optic og IWAKI - Doseringspumper til drikkevann, avløpsvann og fiskeoppdrett

Ta opp telefonen, send oss en e-post eller stikk innom kontoret vårt. Vi er klare til å bistå deg med gode løsninger hvor måleinstrumenter og doseringspumper går hånd i hanske.Kontakt oss på:

Telefon: +47 46 66 11 00Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page