top of page

VA-konferansen i Loen - Aqua Optic var tilstede for å bygge relasjoner i en svært spennende bransje

Aqua Optic deltok som utstiller på årets VA-konferanse arrangert av Driftsassistansen Vest den 18. og 19. oktober. Konferansen fant sted i idylliske Loen og samlet kommuner og et imponerende utvalg leverandører innen vann- og avløpssektoren.

Aqua Optic på VA-konferansen i Loen


Rune Heggelund og Martin Enoksen representerte Aqua Optic på konferansen, og de benyttet anledningen til å knytte kontakt med en rekke potensielle kunder på kort tid. Begge uttrykte stor tilfredshet med deltakelsen og mener at Aqua Optic på en god måte fikk vist frem både seg selv og instrumentering fra Hach.I Aqua Optic legger vi stor vekt på å være oppdatert på de pågående endringene og utviklingen innen VA-bransjen i årene som kommer. Vi er fast bestemt på å være til stede der det skjer og samhandle og dele erfaringer med så mange bransjeaktører som mulig. Deltakelse som utstiller på slike konferanser gir oss en unik mulighet til å knytte bånd med en betydelig mengde potensielle og eksisterende kommunale kunder på kort tid. Vi anser også det som avgjørende å opprettholde gode forbindelser med andre leverandører, både konkurrenter og samarbeidspartnere.


Konkurranse

I tillegg til å presentere våre produkter og løsninger hadde vi en spennende konkurranse ved Aqua Optics stand under utstillingsvandringene. Deltakerne på konferansen fikk mulighet til å vinne en praktisk Pocket Pro pH-måler fra Hach. Trekning av vinneren fant sted under den siste utstillingsvandringen, og Liv Stokkeland fra Sunnfjord Kommune ble den heldige vinneren. Nå kan hun enkelt utføre stikkprøver av pH med denne nyttige måleren.


Aqua Optic trekker vinner av Hach pH konkurranse

Vi takker alle som besøkte vår stand på VA-konferansen og ser frem til flere slike arrangementer. Vi er alltid tilgjengelige for en prat eller for å svare på spørsmål om måling av vannkvalitet. Sammen kan vi alle være med på å forme fremtiden for vann- og avløpssektoren.


Ta opp telefonen, send oss en e-post eller stikk innom kontoret vårt. Vi er klare til å bistå deg med gode løsninger for måling av vannkvalitet.Kontakt oss på:

Telefon: +47 46 66 11 00Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page